«Полтавська Джерельна» — відомий бренд у новій формі

22.08.2012

Днями на полицях міських магазинів з’явилася нова продукція від виробника однієї з найкращих питних вод в Україні — заводу «Світанок». Цього разу виробники порадували негазованою питною водою «Полтавська Джерельна» у пляшках об’ємом 0,5, 1 та 2 літри за ціною газованої води в аналогічній упаковці. Дизайн етикетки негазованої води має зелено-бірюзовий колір, який повторює колір прапора Полтави.

Що підштовхнуло виробників до випуску нової продукції? Про це ми запитали у директора ТОВ «Полтавський завод продтоварів «Світанок» Владислава Галустяна.

— Останніми роками культура споживання питних вод в Україні зростає. Люди більше замислюються над тим, що корисно для здоров’я і, як наслідок, частіше запитують в магазинах слабогазовану або взагалі негазовану воду, яку ще називають «тихою» водою, максимально корисною для організму, — розповідає Владислав Галустян. — Тож, йдучи назустріч побажанням споживачів, завод почав виробництво негазованої води в пляшках 0,5, 1 та 2 літри, яку зручно брати з собою.

Відомо, що на заводі "Світанок" вже на протязі довгих років виробляється негазована вода. То ж яких новацій зазнав продукт?

— Дійсно, завод "Світанок" на протязі довгих років мав у своєму асортименті негазовану воду ТМ "Полтавські Джерела". Менеджментом нашого підприємства було вирішено здійснювати розлив води як газованої, так і негазованої під однією торговою маркою – "Полтавська Джерельна". То ж на сьогоднішній день ми виробляємо питну воду негазовану лише під торговою маркою "Полтавська Джерельна".

Має місце виключно зміна найменування продукту?

— Звичайно, ні. Питна вода негазована "Полтавська Джерельна" розливається на сьогоднішній день у пляшки нових форм-факторів, які враховують побажання споживачів та є зручними у використанні. Крім цього, керівництвом підприємства було прийнято рішення щодо необхідності візуального розмежування між газованою та негазованою водою для зручності споживачів у роздрібній торгівлі. Саме з цією метою було вирішено здійснювати виробництво негазованої води ТМ "Полтавська Джерельна" у зелено-бірюзових тонах, що кардинально відрізняється від кольорової гами питної води газованої цієї ж торгової марки. Ми повинні дуже раціонально й по-господарські підходити до великого дару, дарованого Полтаві Богом і природою, яким є наша вода.

Зазначене підтверджується науковим висновком Українського інституту екології людини, згідно якого питна вода "Полтавська Джерельна" є екологічною чистою, біоенергоінформацію максимально відповідає властивостям внутрішньоклітинної води організму людини та є питною водою найвищої якості. За висновком Інституту питна вода "Полтавська Джерельна" є однією із найкращих питних вод України за всіма хімічними, мікробіологічними і фізичними властивостями та рекомендується для вживання її сирою як основу повноцінного здоров’я людини. Тому фахівці «Світанку» завжди працюють над вдосконаленням методів донесення її до споживача в максимально первісному природному вигляді.
Інші статті